Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Lokální bilance a transportní jevy (N409014)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu N409014 - Lokální bilance a transportní jevy, Fakulta chemicko-inženýrská, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze (VŠCHT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Sylabus

1. Základy geometrického modelováni, CFD software2. Prostorová diskretizace a simulační programy3. Extenzivní fyzikální veličiny a prostorová pole intenzivních fyzikálních veličin4. Integrální bilance5. Diferenciální bilance6. Fickův zákon, koncentrační pole při izotermní difúzi bez a s chemickou reakcí7. Newtonův zákon pro viskozitu, rychlostní pole při izotermním laminárním proudění8. Rychlostní pole při izotermním turbulentním proudění9. Fourierův zákon, teplotní pole v pevném tělese bez chemické reakce10. Koncentrační a teplotní pole v částici katalyzátoru s objemovou chemickou reakcí11. Rychlostní a teplotní pole při neizotermním proudění kapaliny a plynu12. Teplotní, koncentrační a rychlostní pole při heterogenní katalýze13. Dvoufázový spojitý model heterogenního chemického reaktoru14. Jednofázový spojitý model heterogenního chemického reaktoru

Literatura

Z: R. Byron Bird, Warren E. Stewart, Edwin N. Lightfoot: Transport Phenomena. John Wiley & Sons, Inc. Revised 2-nd Edition, ISBN 978-0470115398.

Garant

Šnita Dalimil prof. Ing. CSc.Lindner Jiří Ing. Ph.D.