Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Polysacharidy, jejich vlastnosti a využití (D320015)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu D320015 - Polysacharidy, jejich vlastnosti a využití, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze (VŠCHT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Sylabus

Přednášky formou konzultací budou změřeny:Výskyt a význam polysacharidů v přírodě.Modifikace polysacharidů.Využití polysacharidů při tvorbě struktury potravin.Využití polysacharidů a jejich derivátů ve farmaciiStudie polysacharidů mající význam v doktorské práci.

Literatura

Food Polysaccharidws and Their Aoplications, eduted by Alistair M. Stephen, GlynO. Phillips, peter A. Williams, Taylorand Francis Group, ISBN 10:0-8247-5922-2

Garant

Čopíková Jana prof. Ing. CSc.