Předmět Polysacharidy, jejich vlastnosti a využití (D320015)
Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu D320015 - Polysacharidy, jejich vlastnosti a využití, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze (VŠCHT).
Top 10 materiálů tohoto předmětu
Materiály tohoto předmětu
Materiál | Typ | Datum | Počet stažení |
---|
Další informace
Sylabus
Přednášky formou konzultací budou změřeny:Výskyt a význam polysacharidů v přírodě.Modifikace polysacharidů.Využití polysacharidů při tvorbě struktury potravin.Využití polysacharidů a jejich derivátů ve farmaciiStudie polysacharidů mající význam v doktorské práci.
Literatura
Food Polysaccharidws and Their Aoplications, eduted by Alistair M. Stephen, GlynO. Phillips, peter A. Williams, Taylorand Francis Group, ISBN 10:0-8247-5922-2
Garant
Čopíková Jana prof. Ing. CSc.