Předmět Vybrané kapitoly z technologie čokolády a cukrovinek (D321008)
Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu D321008 - Vybrané kapitoly z technologie čokolády a cukrovinek, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze (VŠCHT).
Top 10 materiálů tohoto předmětu
Materiály tohoto předmětu
Materiál | Typ | Datum | Počet stažení |
---|
Další informace
Sylabus
1. Legislativa čokolády a cukrovinek2. Technologické schéma výroby čokolády a kakaového prášku 3. Technologické schéma výroby nečokoládových cukrovinek 4. Fyzikálně-chemické děje probíhající během technologických postupů 5. Metody sledování fyzikálních a chemických vlastností čokolády a cukrovinek 6. Hodnocení kvality výrobků a technologické vady
Literatura
Mosen Asadi: Beet-Sugar Handbook, 2007
Garant
Synytsya Andryi doc. Mgr. Ph.D.Čopíková Jana prof. Ing. CSc.