Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Vybrané kapitoly z technologie čokolády a cukrovinek (D321008)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu D321008 - Vybrané kapitoly z technologie čokolády a cukrovinek, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze (VŠCHT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Sylabus

1. Legislativa čokolády a cukrovinek2. Technologické schéma výroby čokolády a kakaového prášku 3. Technologické schéma výroby nečokoládových cukrovinek 4. Fyzikálně-chemické děje probíhající během technologických postupů 5. Metody sledování fyzikálních a chemických vlastností čokolády a cukrovinek 6. Hodnocení kvality výrobků a technologické vady

Literatura

Mosen Asadi: Beet-Sugar Handbook, 2007

Garant

Synytsya Andryi doc. Mgr. Ph.D.Čopíková Jana prof. Ing. CSc.