Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Chemie a analýza mlékárenských produktů (D322001)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu D322001 - Chemie a analýza mlékárenských produktů, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze (VŠCHT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Sylabus

KaseinSérové bílkovinyFunkční vlastnosti mléčných bílkovinZměny mléčných bílkovin při chlazení a záhřevu.Zrání sýrůLaktosa, vlastnosti, možnosti modifikaceIndikátory tepelného ošetřeníVybrané analytické metody

Literatura

Walstra P., Wouters J. T. M., Geurts T. J.: Dairy Science and Technology, CRC Press 2006McSweeney P. L. H., Fox, P. F. (Eds.): Advanced Dairy Chemistry, Volume 1: Proteins, Parts A&B, 4th ed., Springer, 2013McSweeney P. L. H., Fox, P. F. (Ed.): Advanced Dairy Chemistry, Volume 3: Lactose, Water, Salts and Vitamins, 3th ed., Springer, 2009

Garant

Čurda Ladislav doc. Ing. CSc.