Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Počítačové zpracování obrazu v analýze potravin (D323008)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu D323008 - Počítačové zpracování obrazu v analýze potravin, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze (VŠCHT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Sylabus

1. Vlastnosti digitálního obrazu2. Metody digitalizace3. Technika pro získávání digitálních obrazů4. Počítačové programy pro zpracování obrazové informace5. Práce s obrazovým analyzátorem6. Zpracování výsledků z obrazových analýz7. Samostatná práce (téma po dohodě a konzultace podle potřeby)

Literatura

D: Da-Wen Sun: Computer Vision Technology for Food Quality Evaluation,Elsevier,2008D: Klíma M., Bernas M., Hozman J., Dvořák P.: Zpracování obrazové informace, skripta ČVUT, 1999.D: Hlaváč V., Sedláček M.: Zpracování signálů a obrazů, skripta ČVUT, 2001.D: Pokorný J.: Konstrukce databázových systémů, skripta ČVUT, 1999.Elektronické zdroje:Z: http://www.lim.cz/Z: http://www.merime.cz/product/hirox-kh7700-digitalni-mikroskop/ D: http://mms01.vscht.cz/vyuka/

Garant

Pudil František Ing. CSc.Panovská Zdeňka doc. Dr. Ing.