Předmět Toxikologie potravin (D323014)
Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu D323014 - Toxikologie potravin, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze (VŠCHT).
Top 10 materiálů tohoto předmětu
Materiály tohoto předmětu
Materiál | Typ | Datum | Počet stažení |
---|
Další informace
Sylabus
Principy toxikologie potravin, současné priority, legislativní aspekty Strategie odhadu dietární expozice Případové studie ilustrující process hodnocení zdravotních rizik: Kontaminanty životního prostředí Migranty z plastů Rezidua pesticidů a veterinárních farnak Biologické kontaminanty / přírodní toxiny Procesní kontaminanty Toxické kovy a aniontyPrincipy vysvětlování (komunikace) zdravotního rizika
Literatura
Food ToxicologyEdited by William G . Helferich and Carl K . Winter CRC Press 2000Print ISBN: 978-0-8493-2760-5eBook ISBN: 978-1-4200-3831-6Handbook of Food ToxicologyS . S . Deshpande CRC Press 2002Print ISBN: 978-0-8247-0760-6eBook ISBN: 978-0-203-90896-9Food and Nutritional ToxicologyOmaye T . Stanley CRC Press 2004Print ISBN: 978-1-58716-071-4eBook ISBN: 978-0-203-48530-
Garant
Slanina Přemysl prof. MVDr.Hajšlová Jana prof. Ing. CSc.