Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Analýza potravin, přírodních produktů a složek prostředí (D323031)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu D323031 - Analýza potravin, přírodních produktů a složek prostředí, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze (VŠCHT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Sylabus

Vymezení současných trendů v analýze potravin, vztah k legislativním aspektůmZajištění systémů jakosti laboratorních dat, strategie vzorkováníValidace analytických postupů, požadavky na proces akreditaceModerní strategie stanovení makronutrientů,kritické srovnání s ´klasickým´ postupyAnalýza vitamínů a dalších významných biologicky aktivních látek, včetně senzoriky aktivníchStanovení přírodních toxinů a procesních kontaminantůAnalýza reziduí pesticidů, veterinárních farmak a envirobńmentálních kontaminantůKritické zhodnocení aplikačního potenciálu instrumentálních a bioanalytických technik.

Literatura

Food Analysis (S. Suzanne Nielsen, editor), Springer, 2010ISBN: 978-1-4419-1477-4 (Print) 978-1-4419-1478-1 (Online) Food Analysis Laboratory Manual (S. Suzanne Nielsen, editor), Springer, 2010ISBN: 978-1-4419-1462-0 (Print) 978-1-4419-1463-7 (Online)

Garant

Hajšlová Jana prof. Ing. CSc.Poustka Jan prof. Dr. Ing.