Předmět Analýza potravin v kontrolní praxi (N323010)
Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu N323010 - Analýza potravin v kontrolní praxi, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze (VŠCHT).
Top 10 materiálů tohoto předmětu
Materiály tohoto předmětu
Materiál | Typ | Datum | Počet stažení |
---|
Další informace
Sylabus
1. Kontrola jakosti potravin a soustava kontrolních orgánů v ČR2. Metodika vzorkování, odběry vzorků potravinářských materiálů3. Analýza cereálií a cereálních výrobků4. Analýza luštěnin a výrobků z nich 5. Analýza ovoce, zeleniny a výrobků z nich6. Analýza pitné vody7. Analýza piva a pivovarských surovin8. Analýza vína9. Analýza čaje a kávy10.Analýza kakaa a čokolády11.Analýza tuků a olejů12.Analýza masa, drůbeže a ryb 13.Analýza vajec a výrobků z vajec14.Analýza mléka a mléčných výrobků
Literatura
Z: Kirk R.S., Sawyer R., Pearson's Composition and Analysis of Foods, Longman, 1991, ISBN 0-582-40910-1 D: Normy ČSN, třídy 56, 57, 58
Garant
Koplík Richard prof. Dr. Ing.Poustka Jan prof. Dr. Ing.