Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Analýza potravin v kontrolní praxi (N323010)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu N323010 - Analýza potravin v kontrolní praxi, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze (VŠCHT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Sylabus

1. Kontrola jakosti potravin a soustava kontrolních orgánů v ČR2. Metodika vzorkování, odběry vzorků potravinářských materiálů3. Analýza cereálií a cereálních výrobků4. Analýza luštěnin a výrobků z nich 5. Analýza ovoce, zeleniny a výrobků z nich6. Analýza pitné vody7. Analýza piva a pivovarských surovin8. Analýza vína9. Analýza čaje a kávy10.Analýza kakaa a čokolády11.Analýza tuků a olejů12.Analýza masa, drůbeže a ryb 13.Analýza vajec a výrobků z vajec14.Analýza mléka a mléčných výrobků

Literatura

Z: Kirk R.S., Sawyer R., Pearson's Composition and Analysis of Foods, Longman, 1991, ISBN 0-582-40910-1 D: Normy ČSN, třídy 56, 57, 58

Garant

Koplík Richard prof. Dr. Ing.Poustka Jan prof. Dr. Ing.