Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Analýza potravin a přírodních produktů (N323035)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu N323035 - Analýza potravin a přírodních produktů, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze (VŠCHT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Sylabus

1. Úvod, strategie optimalizace pracovních charakteristik analytických metod2. Voda 3. Aminokyseliny, peptidy4. Bílkoviny5. Sacharidy6. Polysacharidy7. Lipidy8. Doprovodné látky lipidů9. Minerální látky10. Vitaminy11. Senzoricky aktivní látky12. Přírodní biologicky aktivní látky13. Potravinová aditiva, kontaminanty14. Případové studie, shrnutí

Literatura

Z: Přednášky a další materiály na www stránkách v systému elektronických studijních opor www.vscht.cz/esoD: Nielsen S.S. (ed.)Food Analysis 4th edition, Springer, 2010, ISBN 978-1-4419-1478-1, e-zdroj VŠCHTD: Otles S. (ed.), Handbook of Food Analysis Instruments. CRC Press, Boca Raton, USA, 2009, ISBN 9781420045673, e-zdroje VŠCHTD: Wrolstad R.E. et al., Handbook of Food Analytical Chemistry, Wiley, 2005, ISBN 9780471663782, e-zdroj VŠCHTD: Food Analytical Methods, elektronický časopis, Springer, ISSN 1936-976X, e-zdroj VŠCHT

Garant

Hajšlová Jana prof. Ing. CSc.Koplík Richard prof. Dr. Ing.Poustka Jan prof. Dr. Ing.