Předmět Odborný projekt programu technologie potravin (N352004)
Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu N352004 - Odborný projekt programu technologie potravin, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze (VŠCHT).
Top 10 materiálů tohoto předmětu
Materiály tohoto předmětu
Materiál | Typ | Datum | Počet stažení |
---|
Další informace
Sylabus
1. Úvod, organizační záležitosti, zadání jednotlivých projektů. 2. Seznámení studentů s různými zdrojovými databázemi a dalšími možnostmi získávání dat při vyhledávání podkladů v potravinářských knihovnách.3.- 9. Řešení projektu, konzultace s vedoucím projektu.10.- 12. Vypracování zprávy z řešeného projektu.13. Příprava prezentace projektu.14. Prezentace a obhájení výsledků projektu.
Literatura
Z: Referátové cizojazyčné časopisy.Z: Publikace na zadané téma projektu dostupné u vedoucího projektu.
Garant
Pour Vladimír Ing. CSc.Votavová Lenka Ing. Ph.D.