Předmět Traditional Czech Food Technologies (S321007)
Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu S321007 - Traditional Czech Food Technologies, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze (VŠCHT).
Top 10 materiálů tohoto předmětu
Materiály tohoto předmětu
Materiál | Typ | Datum | Počet stažení |
---|
Další informace
Sylabus
1. Introduction to Food Technologies2. Sugar Technology and Confectioneries3. Starch and Modified Starches4. Cereal Chemistry and Technology5. Dairy Technology and Biotechnology6. Technology of Edible Oils and Fats, Oleochemistry7. Technology of Surfactans, Detergents and Cosmetics8. Fundamentals of Food Preservation, Food Packaging9. Technology of Fruit and Vegetable Processing, Soft Drinks10. Meat and Eggs Technology11. Malting and Brewing12. Fermentation Chemistry and Technology (Spirits, Bakers Yeast)13. Production of Wine and Organic Acids14. Environmental Aspects of Food Production
Literatura
Z:Potter N.N., Hotchkiss J.H.: Food Science. Chapman and Hall Food Science Book. Aspen Publishers, Inc. 1998D: Murano P.S.(2003): Understanding Food Science and Technology, Wadsworth Cengage Learning. ISBN 978-0-538-45108-6.
Garant
Šárka Evžen doc. Ing. CSc.Kadlec Pavel prof. Ing. DrSc.