Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Advanced Processes in Food Technology and Biotechnology (S321008)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu S321008 - Advanced Processes in Food Technology and Biotechnology, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze (VŠCHT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Sylabus

1. Trends in Food Engineering2. Mass transfer, Nucleation, Precipitation 3. Crystallization in food technologies Particles size distribution, Granulometric analysis 4. Photocatalytic processes in food technologies Application of vapour diagramms 5. Separation processes 6. Membrane processes 7. Electrodialysis, Pervaporation, Adsorption 8. Chromatographic and ionex separation Modeling � Simulation � Experiment 9. High pressure processes 10.Thermal processes, Unsteady-state heat transfer11.Heating, Cooling, Vaporization, Physical properties of food 12.Rheological properties of foods - LAB presentation 13.Computer Image Analysis in Food technologies, presentation 14.Membrane separation: micro-, ultra and nano-filtration,

Garant

Bubník Zdeněk prof. Ing. CSc.Hinková Andrea Ing. Ph.D.