Předmět Advanced Processes in Food Technology and Biotechnology: Laboratory (S321017)
Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu S321017 - Advanced Processes in Food Technology and Biotechnology: Laboratory, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze (VŠCHT).
Top 10 materiálů tohoto předmětu
Materiály tohoto předmětu
Materiál | Typ | Datum | Počet stažení |
---|
Další informace
Sylabus
1. Membrane separation: micro- and ultrafiltration 2. Nanofiltration in food technologies: desalination 3. PC-control of evaporation process on film evaporator 4. Continuous chromatographic separation: modeling, dynamic simulation, experiment5. Ion-exchange chromatography6. Photo-catalysis: degradation of pollutants in waste water from food technologies7. Cooling crystallization, PC control, process simulation 8. Rheology of dough9. Computer Image Analysis 10. Particles size distribution11. Milling, disintegration and sieving12. Food texture 13. Extrusion 14. Food processing and nutrition value - The changes in chemical composition of cereals during processing
Garant
Bubník Zdeněk prof. Ing. CSc.