Předmět Control of Food Raw Materials and Commodities: Laboratory (S323051)
Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu S323051 - Control of Food Raw Materials and Commodities: Laboratory, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze (VŠCHT).
Top 10 materiálů tohoto předmětu
Materiály tohoto předmětu
Materiál | Typ | Datum | Počet stažení |
---|
Další informace
Sylabus
1. Introduction to the laboratory course: work safety, project specification etc.2. Selection of suitable way for solution of the project. 3. - 10. Realization (solution) of the project - laboratory work. 11. Termination of the practical part of the laboratory course - cleaning of the student laboratory etc. 12. Calculations and evaluation of the obtained results. 13. Elaboration of the report. 14. Presentation of the obtained results.
Literatura
European legal regulations Other literature (according to the concrete project) will be recommended by the teacher.
Garant
Réblová Zuzana doc. Ing. Ph.D.Schulzová Věra doc. Dr. Ing.Doležal Marek doc. Dr. Ing.