Předmět Food process quality control: Laboratory (S352004)
Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu S352004 - Food process quality control: Laboratory, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze (VŠCHT).
Top 10 materiálů tohoto předmětu
Materiály tohoto předmětu
Materiál | Typ | Datum | Počet stažení |
---|
Další informace
Sylabus
1. Control methods of sugar and chocolate processing 2. Control methods of mill technology and cereal 3. Control methods of starch technology (quality control of potatoes and wheat starch)4. Control methods of processing of fruit and vegetables (electrophoresis of anions and cations)5. Control methods of processing of eggs, meat and fish ( quality control of meat and meat products)6. Control methods of processing of oils and fats (quality control of triacylglycerols and rancidity)7. Control methods of processing of milk (analysis of proteins in dairy products)8. Functional properties of food packaging9. Particle size distribution and colloidal stability10. Rheological properties and texture11. Microbiological analysis of food/ cosmetic product.12. Evaluation of bacterial, yeast and mould cultures used in food industry/ laboratory.13. The identification of unknown bacteria.14. Quantitative determination of lactic acid bacteria in the food product.
Garant
Sluková Marcela Ing. Ph.D.