Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Introduction to Food Technologies and Biotechnologies (S352005)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu S352005 - Introduction to Food Technologies and Biotechnologies, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze (VŠCHT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Sylabus

1. Introduction to Food Technologies 2. Sugar Technology and Confectioneries 3. Starch and Modified Starches 4. Cereal Chemistry and Technology 5. Dairy Technology and Biotechnology 6. Technology of Edible Oils and Fats, Oleochemistry 7. Technology of Surfactans, Detergents and Cosmetics 8. Fundamentals of Food Preservation, Food Packaging 9. Technology of Fruit and Vegetable Processing, Soft Drinks 10. Meat and Eggs Technology 11. Malting and Brewing 12. Fermentation Chemistry and Technology (Spirits, Bakers Yeast) 13. Production of Wine and Organic Acids 14. Environmental Aspects of Food Production

Literatura

R:Potter N.N., Hotchkiss J.H.: Food Science. Chapman and Hall Food Science Book. Aspen Publishers, Inc. 1998

Garant

Šárka Evžen doc. Ing. CSc.Kadlec Pavel prof. Ing. DrSc.