Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Food Technology and Biotechnology I (S352008)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu S352008 - Food Technology and Biotechnology I, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze (VŠCHT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Sylabus

1. Raw materials of fermentation technology 2. Malting 3. Brewing 4. Brewing 5. Production of Wine 6. Fermentation Chemistry and Technology, Production of Spirits 7. Production of Bakers Yeast and Organic Acids 8. Sugar Industry, production of beet sugar 9. Sugar as raw material for chemical and biochemical transformation, bioethanol 10. Production of chocolate, Confectioneries 11. Starch and Modified Starches 12. Cereals, Milling, Quality of Flour 13. Cereal Chemistry, Rheology and Analytical Methods 14. Baking Technology, Quality of Products, Bisquits, Snack Products, Pasta

Literatura

Z:Potter N.N., Hotchkiss J.H.: Food Science. Chapman and Hall Food Science Book. Aspen Publishers, Inc. 1998D: Murano P.S.(2003): Understanding Food Science and Technology, Wadsworth Cengage Learning. ISBN 978-0-538-45108-6.

Garant

Šárka Evžen doc. Ing. CSc.Kadlec Pavel prof. Ing. DrSc.