Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Laboratoř analytiky ovzduší (N216014)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu N216014 - Laboratoř analytiky ovzduší, Fakulta technologie ochrany prostředí, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze (VŠCHT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Sylabus

1. Chromatografické stanovení uhlovodíků v ovzduší.2. Potenciometrické a fotometrické stanovení amoniaku v ovzduší.3. Stanovení oxidů dusnatého a dusičitého v ovzduší.4. Stanovení nízkých koncentrací sulfanu.5. Thorinová metoda stanovení oxidu siřičitého v odpadních plynech.6. Stanovení tuhých znečišťujících látek v ovzduší .7. Fotometrické stanovení formaldehydu .8. Stanovení vodní páry v ovzduší a odpadních plynech.9. Kontinuální stanovení hlavních plynných znečišťujících látek ve spalinách.10. Stanovení plynných anorganických sloučenin fluoru v odpadních plynech.11. Kontinuální stanovení celkového plynného organického uhlíku.12. Řízení a měření průtoku vzorku plynu odběrným zařízením.13. Termín pro náhradu práce14. Termín pro náhradu práce

Literatura

R: Kolektiv autorů: Návody k laboratorním cvičením z analytiky ovzduší, Ústav plynárenství koksochemie a ochrany ovzduší VŠCHT Praha.

Garant

Tekáč Viktor Ing. Ph.D.