Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diplomový seminář (1FP562)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu 1FP562 - Diplomový seminář, Fakulta financí a účetnictví, Vysoká škola ekonomická v Praze (VŠE).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Výběr tématu diplomovéé práce.2. Stanovení cíle diplomové práce a určení metod.3. Tvorba osnovy diplomové práce.4. Sestavení přehledu odborné literatury k tématu.5. Vysvětlení formálních náležitostí diplomové práce včetně způsoby uvádění citací a parafrází.6. Diskuse k prezentovaným diplomovýmm pracím na semináři.7. Prezentace diplomové práce na semináři.

Získané způsobilosti

Po úspěšném absolvování budou studenti schopni: - zformulovat souhrnně teoretické i praktické poznatky z vybrané oblasti hlavní specializace a jejich vývojové tendence;- analyzovat na základě konkrétních informací a údajů vybranou odbornou ekonomickou skutečnost;- souhrnně zformulovat hlavní výsledky analýzy a vyjádřit vlastní názory k diskutovaným problémům dané oblasti;- vytvořit rozhodující část diplomové práce

Literatura

TypAutorNázevMísto vydáníNakladatelRokISBNZVALACH, J. a kol.Investiční rozhodování a dlouhodobé financování.Praha:Ekopress, 2010.978-80-86929-71-2ZMAŘÍK, M.Metody oceňování podniku : proces ocenění, základní metody a postupy.Praha:Ekopress, 2011.978-80-86929-67-5ZGRÜNWALD, R. -- HOLEČKOVÁ, J.Finanční analýza a plánování podniku.Praha:Ekopress, 2007.978-80-86929-26-2ZMAREK, P. a kol.Studijní průvodce financemi podniku.Praha:Ekopress, 2009.978-80-86929-49-1

Požadavky

žádné

Garant

prof. Ing. Miloš Mařík, CSc.

Vyučující

Ing. Tomáš Brabenec, Ph.D., LL.M.Ing. Tomáš Buus, Ph.D.doc. Ing. Jaroslava Holečková, Ph.D.doc. Ing. Milan Hrdý, Ph.D.doc. Ing. Tomáš Krabec, MBA, Ph.D.prof. Ing. Petr Marek, CSc.prof. Ing. Miloš Mařík, CSc.doc. Ing. Pavla Maříková, CSc.Ing. Markéta Pláničková, Ph.D.Ing. Barbora Rýdlová, Ph.D.Ing. Anna Staňková, CSc.Ing. Pavel Svačina, Ph.D.