Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Integrace ekonomických předmětů (DEP906)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu DEP906 - Integrace ekonomických předmětů, Fakulta financí a účetnictví, Vysoká škola ekonomická v Praze (VŠE).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Teoretické otázky spojené s diferenciací a integrací obsahu vzdělání2. Integrace poznatků jako nezbytná složka přípravy středoškolsky kvalifikovaných ekonomů3. Vzájemný vztah mezi teoretickými poznatky a jejich aplikací v praxi4. Základní možnosti integrace teoretických a praktických znalostí v ekonomických předmětech 4.1 Koncentrické uspořádání učiva v jednotlivých ekonomických předmětech jako předpoklad integrace poznatků 4.2 Ekonomická cvičení 4.3 Cvičná kancelář jako nejjednodušší forma integrace teoretických poznatků i jejich praktické aplikace 4.4 Fiktivní firmy jako forma integrace poznatků a jejich aplikace na potřeby praxe 4.5 Studentské firmy v rámci programu Aplikovaná ekonomie, jejich přínos pro integraci ekonomických poznatků 4.6 Podniková praxe a její místo v integraci ekonomických poznatků 4.7 Integrace poznatků v závěrečných (maturitních) zkouškách5. Semináře k jednotlivým formám integrace (spojené s konkrétními aplikacemi jednotlivých forem integrace vybraného učivo)

Získané způsobilosti

Po úspěšném absolvování budou studenti schopni: - posoudit vhodnost použití jednotlivých forem integrace učiva pro daný stupeň školy (střední odborná škola nebo vyšší odborná škola).

Požadavky

žádné

Garant

doc. Ing. Miloslav Rotport, CSc.

Vyučující

doc. Ing. Miloslav Rotport, CSc.