Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Řízení projektů (4EK411)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu 4EK411 - Řízení projektů, Fakulta informatiky a statistiky, Vysoká škola ekonomická v Praze (VŠE).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

- úvod do řízení projektů, základní pojmy,- informační a modelová podpora řízení projektů,- týmová práce,- řešení problémů,- definiční fáze projektu- plánovací fáze projektu,- realizační fáze projektu,- finanční hodnocení projektů,- časová analýza projektu,- nákladová analýza,- analýza zdrojů,- řízení kvality,- implementace a kontrola.

Získané způsobilosti

Po úspěšném absolvování budou studenti schopni analyzovat, formulovat a řešit problémy projektového řízení. Studenti se naučí používat techniky modelování a používat MS Project, jako standardní software pro projektové řízení.

Literatura

TypAutorNázevMísto vydáníNakladatelRokISBNZFIALA, P.Projektové řízení : modely, metody, analýzy.Praha:Professional Publishing, 2004.80-86419-24-XZFIALA, P.Řízení projektů .Praha:Oeconomica, 2008.

Požadavky

žádné

Garant

prof. RNDr. Ing. Petr Fiala, MBA, CSc.

Vyučující

Ing. Adam Borovička, Ph.D.prof. RNDr. Ing. Petr Fiala, MBA, CSc.