Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Řízení projektů (v angličtině) (4EK603)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu 4EK603 - Řízení projektů (v angličtině), Fakulta informatiky a statistiky, Vysoká škola ekonomická v Praze (VŠE).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

- Ekonomika plánování a rozvoje projektu.- Řízení projektu, dokumentace a reporting.- Plánování činností.- Řízení strategického projektového portfolia- Řízení kapacit více projektů.- Překrývání fází projektu.- Řešení složitosti rozsáhlých projektů.- Strategie vývoje produktu.- Hodnocení výkonnosti projektu.- Hodnocení R&D Projektů.- Projekty typu Technology Push.

Získané způsobilosti

Po úspěšném absolvování budou studenti schopni používat těchto dovedností:• Porozumění manažerským a provozním otázkám souvisejícím s jednotlivými fázemi projektu. • Osvojení manažerských nástrojů a metod pro efektivní vývoj produktů a služeb.• Rozeznání významu aplikace a integrace znalostí různých oborů v procesu vývoje produktů a služeb.

Literatura

TypAutorNázevMísto vydáníNakladatelRokISBNZA guide to the project management body of knowledge.Newtown Square:Project Management Institute, 2004.1-930699-45-XZTAVARES, L V.Advanced models for project management.Boston:Kluwer Academic Publishers, 1998.0-7923-8222-6ZMANTEL, S J.Core concepts of project management.Hoboken:John Wiley & Sons, 2005.0-471-22965-2ZFIALA, P.Projektové řízení - modely, metody, analýzy.Praha:Professional publishing, 2004.80-86419-24-X

Požadavky

žádné

Garant

Ing. Jan Melechovský, Ph.D.

Vyučující

Ing. Jan Melechovský, Ph.D.