Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Podnikové procesy a jejich modelování (4IT330)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu 4IT330 - Podnikové procesy a jejich modelování, Fakulta informatiky a statistiky, Vysoká škola ekonomická v Praze (VŠE).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Podnikové procesy a procesní řízení organizace (historický a věcný kontext, principy, vztah k vývoji IT).Modelování podnikových procesů v kontextu modelování business systémů, Modely podnikových procesů:systémový (globální) model procesů,procesní (detailní) model procesu.Technika modelování business procesu a Základní vzor postupu procesu.Role business procesů a jejich modelování ve vývoji informačního systému organizace, související technologické a organizační aspekty (Workflow, ERP).

Získané způsobilosti

Po úspěšném absolvování budou studenti správně rozumět smyslu a podstatě podnikových procesů a budou schopni je kvalifikovaně a smysluplně modelovat.

Literatura

TypAutorNázevMísto vydáníNakladatelRokISBNZŘEPA, V.Procesně řízená organizace.Praha:Grada Publishing, 2012.978-80-247-4128-4DŘEPA, V.Podnikové procesy - Procesní řízení a modelování.Praha:Grada, 2007.978-80-247-2252-8

Požadavky

žádné

Garant

prof. Ing. Václav Řepa, CSc.

Vyučující

prof. Ing. Václav Řepa, CSc.