Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Trendy v multimédiích (4ME290)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu 4ME290 - Trendy v multimédiích, Fakulta informatiky a statistiky, Vysoká škola ekonomická v Praze (VŠE).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Vlastní obsah kurzu bude určen na základě přípravy výuky s aktuálním externím vyučujícím.Náplní je vždy praktická aplikace poznatků z výše uvedených absolvovaných předmětů v kontextu aktuálních trendů v dané oblasti. Studenti individuálně nebo v týmech pracují na reálném projektu pod přímým vedením garanta a odborníka z praxe (externího vyučujícího).Přednášky budou probíhat v jednom týdnu na počátku nebo na konci semestru. Část výuky bude realizována formou intenzivního třídenního soustředění.

Získané způsobilosti

Kurz poskytuje prostor pro vlastní tvůrčí iniciativu a prohloubení praktických odborných dovedností.Po úspěšném absolvování budou studenti schopni: - proniknout hlouběji do vybraných aktuálních témat, - kriticky posoudit vybrané teoretické i praktické přístupy, - získat představu o aplikaci teoretických poznatků v praxi, - soustředit relevantní informace k zadání, provést adekvátní analýzu problému, vyhodnotit příp. varianty a rozhodnout se pro navrhované řešení.- lépe analyzovat reálná zadání a volit vhodnou formu komunikace se zadavatelem a následně zvolit vhodné kreativní prostředky a postupy.

Literatura

TypAutorNázevMísto vydáníNakladatelRokISBNZHORNÝ, S. -- KRSEK, L.Úvod do multimédií.Praha:Oeconomica, 2009.978-80-245-1608-0ZHORNÝ, S.Digitální fotografie a její zpracování.Praha:Oeconomica, 2005.80-245-0797-8DHorný, S.: Počítačová grafika; Praha; Oeconomica; 2006; ISBN: 80-245-1104-5DHorný, S.: Vizuální komunikace firem; Praha; Oeconomica; 2004; ISBN: 80-245-0762-5

Požadavky

žádné

Garant

doc. Ing. Stanislav Horný, CSc.

Vyučující

doc. Ing. Stanislav Horný, CSc.