Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Profesní případové studie (4PS215)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu 4PS215 - Profesní případové studie, Fakulta informatiky a statistiky, Vysoká škola ekonomická v Praze (VŠE).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Základní informace o pracovních pozicích a pracovní nabídce trhu práce pro obor PIS Pracovní postoje a analýza profesní orientace absolventa oboru PIS Prezentace jednotlivých pozic (informace o firmě: o jejím zaměření a zaměstnancích, pracovní náplni vybrané pozice, o vstupních znalostech, nutnosti doplnit si vzdělání, o užitečných předmětech, průběh typického pracovního dne, využití jazyků, možnostech stáží a výběru témat bakalářské práce): o Analytik komunikačních a informačních technologií o Samostatný správce aplikací o Správce bází znalostí business analytik o Správce operačních systémů a sítí o Webmaster Exkurze na vybraná pracoviště Závěrečné zpracování a hodnocení případové studie.

Získané způsobilosti

Po úspěšném absolvování budou studenti schopni vyjmenovat pracovní pozice na trhu práce relevantní studovanému oboru, popsat pracovní náplně klíčových povolání, kriticky je hodnotit a vypracovat charakteristiku vybrané pozice na základě stanovených kritérií.

Literatura

TypAutorNázevMísto vydáníNakladatelRokISBNZHENDL, J.Kvalitativní výzkum : základní metody a aplikace.Praha:Portál, 2005.80-7367-040-2DDISMAN, M.Jak se vyrábí sociologická znalost : příručka pro uživatele.Praha:Karolinum, 1993.80-7184-141-2DDAVIS, C. a WILCOCK, E. Teaching materials using case studies [online]. ]. Liverpool: UK Centre for Materials Education, 2003 [cit. 2014-03-17]. Dostupné z: http://www-new1.DLANE, J. Case writing guide [online]. Rev. 2007 [cit. 2014-03-17]. Dostupné z: http://www.schreyerinstitute.psu.edu/pdf/CaseWritingGuide.pdf. DNárodní soustava kvalifikací [online]. Praha: Národní ústav pro vzdělávání, 2006-2014 [cit. 2014-03-17]. Dostupné z http://www.narodnikvali. DNárodní soustava povolání [online]. Ministerstvo práce a sociálních věcí, [200-] [cit. 2014-03-17]. Dostupné z http://www.nsp.cz/. DTeaching materials using case studies [online]. Dostupné z: http://www-new1.heacademy.ac.uk/assets/documents/subjects/materials/Teaching-Materials-c.

Požadavky

žádné

Garant

PhDr. Jan Machytka

Vyučující

PhDr. Jan Machytka