Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Informační a komunikační politika (4PS390)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu 4PS390 - Informační a komunikační politika, Fakulta informatiky a statistiky, Vysoká škola ekonomická v Praze (VŠE).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Informační společnost 2. Cenzura versus svoboda 3. Stát a ochrana osobních dat 4. Obecné zásady informační a komunikační politiky v České republice 5. Řízení IKP u nás a hlavní strategie 6. Dostupné a bezpečné informační služby 7. Mediální politika a digitalizace vysílání 8. Informační gramotnost jako předmět IKP 9. Veřejné informační služby 10. e-Government

Získané způsobilosti

Po úspěšném absolvování budou studenti schopni objasnit hlavní problémy informační a komunikační politiky, pochopit snahy o jejich řešení na úrovni České republiky a orientují se v problematice ovlivňování komunikace informací státem v informační společnosti obecně.

Literatura

TypAutorNázevMísto vydáníNakladatelRokISBNDChallenge and Change in the Information society.. London, Facet Publishung: 2003. 229 s. ISBN ISBN 1-35604-453-XDQUALMAN, Eric Socialnomics. New Jersey, Wiley and sons: 2011. 296 s. ISBN 978-0-470-63884-2DSLÁMOVÁ, Hana Informační a komunikační politika. http://www.joomla.slamow.com. DStátní informační politika - cesta k informační společnosti:. http://www.vlada.cz/cz/clenove-vlady/historie-minulych-vlad/statni-informacni-politika---cesta-k-inf.

Požadavky

žádné

Garant

PhDr. Hana Slámová, Ph.D.

Vyučující

PhDr. Hana Slámová, Ph.D.