Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Kancelářská angličtina pro manažery (anglicky) (61ANM1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu 61ANM1 - Kancelářská angličtina pro manažery (anglicky), Fakulta managementu JH, Vysoká škola ekonomická v Praze (VŠE).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Introduction.2. Employment. Starting Business.3. Exploring Markets and Trade Leads. Preparing Orders and Contracts.4. Goods and Consignments. Arranging Transport. Cargo across Borders.5. Warehousing Activities. Dealing with Intermediaries.6. Adjusting Complaints.7. Finance. Financial Analyses.8. Compiling Financial Statements.9. Effecting Payments.10. Taking Out Insurance.11. Preparing Presentations.12. Reviewing Performance.13. Conclusion.

Získané způsobilosti

Po úspěšném absolvování budou studenti schopni -orientovat se v současné anglo-americké odborné terminologii v oblasti praktického managementu a rozumět významu odborných termínů daných v obsahu kurzu -užívat anglický jazyk a využít získaných dovedností v praxi L: zaměřeno na obchodní témata - telefonování, diktování cizojazyčných sdělení, … – student bude schopen získat potřebné informace z poslechu a reagovat přiměřeně a kriticky v různých situacíchR: zaměřeno na četbu anglických textů souvisejících s realizací pracovních úkolů- student bude schopen číst a porozumět anglickým textům, bude rozumět, umět používat a analyzovat získaná data, bude znát a bude schopen používat správné výrazy a gramatiku anglického jazyka k tvorbě a interpreatci potřebných textů S: zaměřeno na obchodní konverzaci - realizace pohovorů, přijímání návštěv, absolvování zahraniční cesty, prezentace, ,…- student bude schopen komunikovat mluvenou angličtinou sebejistě a efektivně v různých situacích W: zaměřeno na obchodní korespondenci - psaní e-mailů,… - student bude schopen psát různé druhy odborných textů v angličtině a korespondovat s anglicky mluvícími protějšky Student bude schopen ovládat a užívat jazyk v dané oblasti studia na úrovni stupně B2 podle Společného referenčního rámce pro jazyky Rady Evropy.

Literatura

TypAutorNázevMísto vydáníNakladatelRokISBNDA Handbook of Modern Business Office, Miroslav Kaftan,Karolinum,ISBN 978-80-246-1984-2

Požadavky

žádné

Garant

Ing. Václava Jaegerová

Vyučující

Ing. Václava Jaegerová