Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Odborný anglický jazyk 1 (61ANP1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu 61ANP1 - Odborný anglický jazyk 1, Fakulta managementu JH, Vysoká škola ekonomická v Praze (VŠE).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1.Introduction. 2.Economics.3.Economy. 4.Production Process.5.Production Possibility Frontier - Case Study. 6.Economic Growth.7.Money. 8.Finance.9.Market. 10.Competition. 11.Costs.12.Banking. 13.Final Revision.

Získané způsobilosti

Po úspěšném absolvování budou studenti schopni -orientovat se v současné anglo-americké odborné terminologii-rozumět významu odborných termínů daných v obsahu kurzu a umět definovat, rozlišit a popsat dané odborné pojmy v angličtině -absolvovat výuku odborných předmětů v anglickém jazyce (tj. užívat anglický jazyk nejen v procesu uvažování a přesvědčování, ale i při získávání, zpracovávání a využívání informací v angličtině pro další studium odborných předmětů jak v češtině, tak v angličtině) a využít získaných dovedností v praxi -L: být schopen získat potřebné informace z poslechu a reagovat přiměřeně a kriticky v různých situacích -R: být schopen číst a porozumět anglickým textům a splnit zadané úkoly / rozumět, umět používat a analyzovat data / znát a být schopen používat správné výrazy a gramatiku anglického jazyka k tvorbě a interpreatci odborných textů -S: být schopen komunikovat mluvenou angličtinou sebejistě a efektivně v různých situacích / být schopen přednést krátkou řeč v angličtině i konverzovat s anglicky mluvícími protějšky-W: být schopen psát různé druhy odborných textů v angličtině (psaní poznámek, recenze článků, překlady) a korespondovat s anglicky mluvícími protějšky-ovládat a užívat jazyk na úrovni stupně B1/B2 podle Společného referenčního rámce pro jazyky Rady Evropy.

Literatura

TypAutorNázevMísto vydáníNakladatelRokISBNZKAFTAN, M.New English in economics.Praha:Karolinum, 2010.978-80-246-1807-4DNew English in Economics 1.díl,Miroslav Kaftan,ISBN 978-80-246-1807-4

Požadavky

Obsahem závěrečného testu jsou všechny tématické okruhy učiva uvedené v sylabu předmětu.Pro postup k závěrečnému testu je potřeba úspěšně absolvovat úkoly zadané vyučujícím:aktivita na cvičeních,vypracování zadaného úkolu (semestrální práce, prezentace),absolvování průběžných testů.Vyučující si vyhrazuje právo ústního přezkoušení studenta.

Garant

Ing. Václava Jaegerová

Vyučující

Ing. Václava Jaegerová