Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Odborný anglický jazyk 2 (61ANP2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu 61ANP2 - Odborný anglický jazyk 2, Fakulta managementu JH, Vysoká škola ekonomická v Praze (VŠE).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1.Introduction. Revision of the first term content.2.Inflation. 3.Employment. Unemployment.4.International trade.5.Balance of Payments and Balance of Trade. 6.International Institutions.7.Trade Policy. Fiscal Policy. Monetary Policy. 8.Business and Enterprise. 9.Management.10.Functions of Management. 11.Marketing. – Marketing Mix.12.Marketing Plan and Strategies.13.Final Revision.

Získané způsobilosti

Po úspěšném absolvování budou studenti schopni -orientovat se v současné anglo-americké odborné terminologii v odborné oblasti, zj. managementu -rozumět významu odborných termínů daných v obsahu kurzu a umět definovat, rozlišit a popsat dané odborné pojmy v angličtině -absolvovat výuku odborných předmětů v anglickém jazyce (tj. užívat anglický jazyk nejen v procesu uvažování a přesvědčování, ale i při získávání, zpracovávání a využívání informací v angličtině pro studium odborných předmětů v angličtině i obecně) a využít získaných dovedností v praxi-L: být schopen získat potřebné informace z poslechu a reagovat přiměřeně a kriticky v různých situacích -R: být schopen číst a porozumět anglickým textům a reagovat kriticky na podstatné problémy / rozumět, umět používat a analyzovat data / znát a být schopen používat správné výrazy a gramatiku anglického jazyka k tvorbě a interpreatci odborných textů -S: být schopen komunikovat mluvenou angličtinou sebejistě a efektivně v různých situacích (diskuse s anglicky mluvícími protějšky, přednes krátké řeči) / interpretovat odborné koncepce a komunikovat s okolím (prezentace) -W: být schopen psát různé druhy odborných textů v angličtině a korespondovat s anglicky mluvícími protějšky (psaní mailů, životopis,odborné články)- ovládat a užívat jazyk na úrovni stupně B2 podle Společného referenčního rámce pro jazyky Rady Evropy.

Literatura

TypAutorNázevMísto vydáníNakladatelRokISBNZKAFTAN, M.New English in economics.Praha:Karolinum, 2010.978-80-246-1807-4DNew English in Economics 2.díl, Miroslav Kaftan, ISBN 978-80-246-1809-8

Požadavky

Obsahem závěrečného testu jsou všechny tématické okruhy učiva uvedené v sylabu předmětu.Pro postup k závěrečnému testu je potřeba úspěšně absolvovat úkoly zadané vyučující. Vyučující si vyhrazuje právo ústního zkoušení studentů.

Garant

Ing. Václava Jaegerová

Vyučující

Ing. Václava JaegerováSteven Del Riley, BA