Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Obhajoba diplomové práce (62DPPS)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu 62DPPS - Obhajoba diplomové práce, Fakulta managementu JH, Vysoká škola ekonomická v Praze (VŠE).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Studentům je dán prostor 5 až 10 minut na to, aby shrnul téma, obsah a závěry své práce. Poté následují hodnocení vedoucího práce a oponentů. Student má následně možnost se k hodnocení vyjádřit a zodpovědět doplňující otázky vedoucího a oponenta. Nakonec probíhá diskuse nad otázkami od členů komise. Trvání obhajoby je nejméně 30 minut

Získané způsobilosti

Po úspěšném absolvování budou studenti schopni vlastního systematického výzkumu ve zvolené oblasti, prezentace výsledků formou strukturované písemné zprávy většího rozsahu.

Literatura

TypAutorNázevMísto vydáníNakladatelRokISBNZSYNEK, M. -- SEDLÁČKOVÁ, H. -- VÁVROVÁ, H.Jak psát diplomové, doktorské a jiné písemné práce.Praha:Oeconomica, 2007.978-80-245-1212-9DDle pokynů vedoucího práce.

Požadavky

žádné

Garant

doc. Ing. Tomáš Kincl, Ph.D.

Vyučující

Ing. Jiří Dvořák, Ph.D.doc. Ing. Tomáš Kincl, Ph.D.prof. Ing. František Kovář, CSc.Ing. Martin MusilIng. Vladimír Přibyl, Ph.D.Ing. Tereza Vinšová