Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Základní kurs AJ - PD (pokročilejší) (6JA250)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu 6JA250 - Základní kurs AJ - PD (pokročilejší), Fakulta managementu JH, Vysoká škola ekonomická v Praze (VŠE).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Forms of Business Enterprise.2. Costs & Profit.3. Accounting Documents.4. Economic Growth. .5. Gross Domestic Product. Fiscal Policy.6. Labour Market.7. Unemployment.8. Inflation.9. Money.10. Money Supply.11. Banking System. 12. Bank Products and Services.13. Final Revision. Test.

Získané způsobilosti

Po úspěšném absolvování studia by student měl :- získat širší znalost ekonomických termínů v angličtině- rozumět významu ekonomických termínů daných v obsahu kurzu a umět definovat, rozlišit a popsat dané ekonomické pojmy v angličtině- prokázat schopnost užívat anglický jazyk v procesu uvažování a přesvědčování, stejně jako získávat, zpracovávat a využívat informace v angličtině pro studium ekonomie- získat komplexní znalost ekonomických pojmů v angličtině- být schopen získat potřebné informace z poslechu a reagovat přiměřeně a kriticky v různých situacích- být schopen číst anglické texty a reagovat kriticky na podstatné problémy / rozumět, umět používat a analyzovat ekonomická data / znát a být schopen používat slova a gramatiku anglického jazyka k tvorbě a interpreatci ekonomických textů- být schopen komunikovat mluvenou angličtinou sebejistě a efektivně v různých situacích (diskuse) / interpretovat ekonomické koncepce a komunikovat s okolím (prezentace)- být schopen psát různé druhy ekonomických textů v angličtině (psaní obchodních dopisů a mailů, životopis).

Literatura

TypAutorNázevMísto vydáníNakladatelRokISBNZČAPKOVÁ, H.Angličtina pro ekonomy = English for economists.Praha:Ekopress, 2006.80-86119-52-1ZMURPHY, R.English grammar in use : a self-study reference and practice book for intermediate students of English : with answers.Cambridge:Cambridge University Press, 2004.0-521-53762-2DAktuální texty z oblasti ekonomie (odborný tisk, Internet,...)

Požadavky

žádné

Garant

Ing. Václava Jaegerová

Vyučující

Ing. Václava Jaegerová