Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Základy operačního managementu (6MI331)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu 6MI331 - Základy operačního managementu, Fakulta managementu JH, Vysoká škola ekonomická v Praze (VŠE).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Úvod. Základní pojmy 2. Operační strategie pro získání konkurenčních výhod3. Základy řízení jakosti4. Základy prognózování5. Navrhování výrobků a služeb6. Procesy a jejich řízení7. Volba geografického rozmístění operačních jednotek a návrh jejich vnitřního uspořádání8. Metody návrhu typových pracovních pozic9. Řízení skladů10. Řízení dodavatelských řetězců11. Agregátní plánování12. Hlavní výrobní plán a počítačová podpora jeho tvorby13. Údržba. Pokročilé manažerské přístupy (JIT, TPS, TOC, Lean, 6S)

Získané způsobilosti

Po úspěšném absolvování kurzu budou studenti schopni:- rozlišit a aktivně využívat strukturní a parametrické aspekty návrhu operačních struktur,- rámcově řídit základní i nadstavbové procesy operačního managementu vně i uvnitř podniku.

Literatura

TypAutorNázevMísto vydáníNakladatelRokISBNZHEIZER, J H. -- RENDER, B.Operations management.Upper Saddle River:Prentice Hall, 1999.0-13-905068-X

Požadavky

žádné

Garant

doc. Ing. Vladislav Bína, Ph.D.

Vyučující

doc. Ing. Vladislav Bína, Ph.D.