Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diplomový seminář (6MP002)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu 6MP002 - Diplomový seminář, Fakulta managementu JH, Vysoká škola ekonomická v Praze (VŠE).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Cíl a význam diplomové práce. Logická struktura práce, výstavba jednotlivých kapitol. Práce s literaturou, zhodnocení dosavadního stupně poznání zkoumaného předmětu. Základní metody, zdůvodnění zvolené metodologie. Formulace závěrů.2. - 6. Prezentace aplikační části práce na semináři.

Získané způsobilosti

Po úspěšném absolvování budou studenti schopni samostatně zpracovat vybrané téma, s využitím odborné literatury, interních materiálů podniků a formulovat závěry využitelné v praxi.

Literatura

TypAutorNázevMísto vydáníNakladatelRokISBNZSYNEK, M. -- SEDLÁČKOVÁ, H. -- VÁVROVÁ, H.Jak psát bakalářské, diplomové, doktorské a jiné písemné práce.Praha:Oeconomica, 2007.978-80-245-1212-9ZSYNEK, M. -- SEDLÁČKOVÁ, H. -- VÁVROVÁ, H.Jak psát bakalářské, diplomové, doktorské a jiné písemné práce.Praha:Oeconomica, 2006.80-245-1052-9ZPETERKOVÁ, J.Tvorba diplomové práce.Praha:Oeconomica, 2004.80-245-0776-5Dnení k dispozici ...

Požadavky

Prezentace praktické části diplomové práce (odsouhlasené vedoucím)

Garant

Ing. Jiří Dvořák, Ph.D.

Vyučující

Ing. Jiří Dvořák, Ph.D.Ing. Jana Krbová, Ph.D.