Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diplomový seminář (22F500)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu 22F500 - Diplomový seminář, Fakulta mezinárodních vztahů, Vysoká škola ekonomická v Praze (VŠE).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1.Cíl diplomové práce a dílčí cíle kapitol (dotace 0/5) a.Cíl práce a výzkumná otázkab.Dílčí cíle a struktura prácec.Osnova diplomové práce2.Formální a metodické požadavky na diplomové práce (dotace 0/5) a.Formální úprava a styl práceb.Pokročilé metody prácec.Citace literatury a vhodné zdroje3.Projekt diplomové práce a rešerše literatury (dotace 0/3) a.Požadavky na projekt diplomové práceb.Konkrétní rozpracování obsahu kapitolc.Konkretizace literatury a zdrojů dat

Získané způsobilosti

Po úspěšném absolvování budou studenti:- disponovat podrobným projektem své diplomové práce a jejím konečným zadáním v ISIS,- mít zformulovaný cíl práce včetně dílčích cílů vedoucích k jeho naplnění a z nich vyplývající osnovu práce,- na základě provedené rešerše relevantní literatury a zdrojů budou mít jasnější představu o možnosti naplnění cíle i potřebných metodách, - mít znalosti potřebné ke zpracování diplomové práce tak, aby tato splňovala požadavky, kladené na tento typ prací.

Literatura

TypAutorNázevMísto vydáníNakladatelRokISBNZČSN ISO 690 - Informace a dokumentace - pravidla pro bibliografické odkazy a citace informačních zdrojů : česká technická norma.Praha:Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví, 2011.ZSYNEK, M. -- SEDLÁČKOVÁ, H. -- VÁVROVÁ, H.Jak psát bakalářské, diplomové, doktorské a jiné písemné práce.Praha:Oeconomica, 2007.978-80-245-1212-9ZČSN ISO 690 Dokumentace. Bibliografické citace : obsah forma a struktura = Documentation. Bibliographic references. Content, form and structure = Documentation. Références bibliographiques. Contenu, form et structure = Dokumentation. Bibliographische Angaben. Inhalt, Form und Struktur.Praha:Český normalizační institut, 1996.ZČSN ISO 690-2 (01 0197) Informace a dokumentace. Bibliografické citace. Část 2, Elektronické dokumenty nebo jejich části : česká technická norma.Praha:Český normalizační institut, 2000.DElektronické informační zdroje VŠE, http://www.vse.cz/zdroje/

Požadavky

Semestrální prací je projekt diplomové práce, který musí povinně obsahovat název práce, cíl práce, osnovu práce a podrobnou rešerši literatury a zdrojů. Na jejím základě student s vedoucím práce upřesní zadání diplomové práce v ISIS a nechá konečné zadání schválit.

Garant

doc. Ing. Pavel Hnát, Ph.D.

Vyučující

Ing. PhDr. Radka Havlová, Ph.D.doc. Ing. Pavel Hnát, Ph.D.doc. Ing. Zuzana Stuchlíková, Ph.D.