Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Interkulturní management - francouzsky (2MO321)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu 2MO321 - Interkulturní management - francouzsky, Fakulta mezinárodních vztahů, Vysoká škola ekonomická v Praze (VŠE).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1.Kulturní diference v komunikaci (dotace 0/4)2.Komparativní studie manažerských stylů (dotace 0/4)3.Empirické výsledky výzkumu v oblasti mezinárodního managementu (dotace 0/4)4.Institucionální přístup k mezinárodní diferenciaci (dotace 0/4)5.Globalizace: ke konvergenci a divergenci (dotace 0/4)6.Konvergentní a divergentní teorie managementu na bázi případových studií. (dotace 0/6)

Získané způsobilosti

Po úspěšném absolvování budou studenti schopni:- aplikovat základní principy interkulturního managementu, - identifikovat a analyzovat hlavní aspekty interkulturního managementu, - vyhodnotit získané informace z pohledu kulturních specifik, - používat modely a koncepty k řešení interkuturních problémů.

Literatura

TypAutorNázevMísto vydáníNakladatelRokISBNZLIVIAN Y.Management comparé.Economica, 2004.2717849203DCHEVRIER S.Le management interculturel.2003.2130540279

Požadavky

Účast na výuce je povinná. Kurz vyučuje zahraniční hostující profesor.

Garant

prof. Ing. Hana Machková, CSc.

Vyučující

prof. Ing. Hana Machková, CSc.