Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Španělština pro ekonomy - základní úroveň 1 (A0/A1) (2RO161)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu 2RO161 - Španělština pro ekonomy - základní úroveň 1 (A0/A1), Fakulta mezinárodních vztahů, Vysoká škola ekonomická v Praze (VŠE).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

První část dvousemestrálního kurzu pro úplné začátečníky k dosažení úrovně A1 Společného evropského referenčního rámce, který studentům poskytne základy jazyka, vybranou odbornou slovní zásobu, úvod do četby jednoduchých textů a dovednost komunikace na nejjednodušší úrovni.

Získané způsobilosti

Po úspěšném absolvování kurzu student bude:- ovládat výslovnost a pravopis- schopen porozumět jednoduchému textu a přeložit ho- umět mluvit na nejjednodušší úrovni o běžných situacích.

Literatura

TypAutorNázevMísto vydáníNakladatelRokISBNZMACÍKOVÁ, O. -- MLÝNKOVÁ, L.Učebnice současné španělštiny = Manual de espanol actual. 1. díl.Brno:Computer Press, 2006.80-251-1089-3

Požadavky

žádné

Garant

PhDr. Lada Hazaiová, Ph.D.

Vyučující

PhDr. Lada Hazaiová, Ph.D.doc. PhDr. Vlasta Hlavičková, CSc.PhDr. Olga MacíkováPhDr. Ludmila MlýnkováPhDr. Soňa Nacherová, Ph.D.PhDr. Janka Priesolová, CSc.PhDr. Olga Vilímková, Ph.D.PhDr. Mgr. Marcela Vrzalová Hejsková, Ph.D.