Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Obchodní francouzština 2 (C1) (2RO302)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu 2RO302 - Obchodní francouzština 2 (C1), Fakulta mezinárodních vztahů, Vysoká škola ekonomická v Praze (VŠE).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Kurz obchodního jazyka, který navazuje na předchozí studium francouzštiny v podnikatelské a obchodní činnosti včetně obchodní korespondence a prohlubuje znalosti a dovednosti v obchodní a podnikatelské sféře. Praktický nácvik obchodních jednání probíhají formou simulací.

Získané způsobilosti

Po absolvování kurzu student umí:- zformulovat jasný, logicky plynoucí a správně strukturovaný obchodní text (faktura, reklamace, pracovní smlouva, žádost);- aplikovat osvojené lexikální, morfologické a syntaktické struktury při řešení simulovaných situací profesního života (obchodní jednání, reklamační řízení, jednání ve věci bankovních produktů a plateb, vnitropodniková komunikace, doprava);- zpracovat a přednést prezentaci na zadané odborné téma;- rozpoznat a aktivně využít komplikovanější gramatické struktury typické pro obchodní jazyk.

Literatura

TypAutorNázevMísto vydáníNakladatelRokISBNZKOZMOVÁ, J. -- BROULAND, P.Obchodní francouzština = Français commercial.Brno:Computer Press, 2006.80-251-1099-0DKOZMOVÁ, J. -- BROULAND, P.Francouzština v podnikové a obchodní praxi.Praha:Ekopress, 2005.80-86119-15-7DBLOOMFIELD, A. -- TAUZIN, B.Affaires a suivre : cours de niveau intermédiaire.Paris:Hachette, 2001.2-01-155164-1DDANILO, M. -- PENFORNIS, J. -- LINCOLN, M.Le Francais de la communication professionnelle.Paris:CLE international, 1993.2-19-033584-1

Požadavky

žádné

Garant

PhDr. Dominika Kovářová, MBA, Ph.D.

Vyučující

PhDr. Dominika Kovářová, MBA, Ph.D.