Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Expression écrite - psaný projev pro pokročilé (B2/C1) (2RO315)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu 2RO315 - Expression écrite - psaný projev pro pokročilé (B2/C1), Fakulta mezinárodních vztahů, Vysoká škola ekonomická v Praze (VŠE).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Písemné zpracování různých témat aktuálního politického a ekonomického dění v České republice, ve Francii a v dalších frankofonních zemích. Hodnocení a rozbor chyb.

Získané způsobilosti

Po úspěšném absolvování budou studenti schopni:- vytvořit ucelený, logicky strukturovaný písemný projev na dané téma;- písemně shrnout / obměnit / rozvinout text na základě analýzy textu a jeho logického členění;- písemně formulovat své myšlenky a rozvíjet argumentaci s užitím výstižných výrazů a jejich synonym, logických konektorů, správných gramatických konstrukcí;- sepsat krátký osobní/formální dopis ve francouzštině (CV, motivační dopis, oficiální pozvánka, žádost o informace atd.)

Literatura

TypAutorNázevMísto vydáníNakladatelRokISBNZKIDLESOVÁ, Z. -- PRIESOLOVÁ, J.Le français dans l'économie = Francouzština v hospodářství.Praha:Ekopress, 2007.978-80-86929-08-8ZVybrané texty, aktuální tisk.2007.DBINON, J.Dictionnaire d'apprentissage du français des affaires : dictionnaire de compréhension et de production de la langue des affaires.Paris:Didier, 2000.2-278-04356-0

Požadavky

žádné

Garant

Pierre Brouland

Vyučující

Pierre Brouland