Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Obchodní španělština 1 (B2/C1) (2RO361)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu 2RO361 - Obchodní španělština 1 (B2/C1), Fakulta mezinárodních vztahů, Vysoká škola ekonomická v Praze (VŠE).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Zákonitosti obchodního jednání a základní typy obchodní korespondence. Rozšiřování jazykových dovedností v oblasti slovní zásoby k vybraným tématům, upevňování a prohlubování gramatických struktur a zdokonalování odborné ekonomické a podnikové komunikace.

Získané způsobilosti

Po úspěšném absolvování kurzu bude student:- ovládat terminologii probraných odborných témat (Nabídka, Poptávka, Objednávka)- schopen argumentovat v písemné a ústní formě na vybraná odborná témata- schopen napsat vybrané druhy obchodních dopisů na odborné terminologické úrovni(typické druhy administrativní komunikace ve španělském podniku v rámci tématu "Jiné druhy obchodního sdělení")- sestavit strukturovaný životopis (v rámci tématu "Práce")

Literatura

TypAutorNázevMísto vydáníNakladatelRokISBNZMACÍKOVÁ, O. -- MLÝNKOVÁ, L.Obchodní španělština = Espanol Comercial.Brno:CP Books, 2005.80-251-0652-7

Požadavky

žádné

Garant

PhDr. Soňa Nacherová, Ph.D.

Vyučující

PhDr. Ludmila MlýnkováPhDr. Soňa Nacherová, Ph.D.