Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Obchodní etiketa a zvyklosti v Latinské Americe - španělsky (2RO567)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu 2RO567 - Obchodní etiketa a zvyklosti v Latinské Americe - španělsky, Fakulta mezinárodních vztahů, Vysoká škola ekonomická v Praze (VŠE).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Význam obchodní etikety- Teorie interkulturních odlišností;- Základní pravidla obchodní etikety v Latinské Americe;- Obchodování v Argentině, na Bahamách, v Bolivii, Chile, Kolumbii, Kostarice a Venezuele; - Etiketa při obchodování - doporučení a modely chování, obchodní a společenská pravidla při jednání;- Pravidla etikety při telefonickém hovoru;- Obchodní dary. Jak vybrat správný dar a respektovat místní zvyklosti.

Získané způsobilosti

Studenti budou umět adekvátně komunikovat v pracovním prostředí v latinskoamerických zemích, v souladu s normami obchodního protokolu a místními zvyky. Budou mít ucelenou představu o vhodném společenském chování, zvyklostech a zdvořilostních normách ve většině zemí Latinské Ameriky.

Literatura

TypAutorNázevMísto vydáníNakladatelRokISBNZYAGER, J.Business protokol : how to survive and succeed in business.Stamford:Hannacroix Creek Books, 2001.1-889262-14-5ZGULLOVÁ, S.Mezinárodní obchodní a diplomatický protokol.Praha:Grada Publishing, 2011.978-80-247-3777-5DEtiketa aneb společenské chování v profesním styku

Požadavky

Studenti si připraví prezentaci ve skupinách či jednotlivě na předem schválené téma.

Garant

Ing. Lourdes Gabriela Daza Aramayo, Ph.D.

Vyučující

Ing. Lourdes Gabriela Daza Aramayo, Ph.D.