Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Pracovní stáž v zahraničí (3IG710)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu 3IG710 - Pracovní stáž v zahraničí, Fakulta podnikohospodářská, Vysoká škola ekonomická v Praze (VŠE).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

- Stáže musí být realizovány na plný úvazek po nepřerušovanou dobu alespoň 10 týdnů ve stejném podniku (prvních deset týdnů u zaměstavatele lze uznat jako stáž v zahraničí).- Stáže se mohou konat kdykoli (i před výběrem do CEMS).- Stáže mají představovat interkulturní zkušenost, a proto se musí konat v zahraničí (v jakékoliv zemi).- "Zahraničí" je definováno jako: a) mimo zemi domovské univerzity, b) mimo zemi, kde bylo získáno středoškolské vzdělávání, a c) mimo zemi původu, odkud student pochází. - Pracovní stáží může být pouze zodpovědná profesionální práce, kdy se student podílí alespoň na jednom náročném projektu s určitým stupněm autonomie.- Práce musí být prováděna pod dohledem instruktora v podniku.- Instruktor v podniku na konci stáže vyplňuje hodnotící formulář.- Stáže, před tím, než začnou, musí být schváleny garantem oboru resp. akademickým ředitelem.

Získané způsobilosti

Po úspěšném absolvování budou studenti schopni úspěšně aplikovat poznatky získané při studiu do interkulturálního prostředí mezinárodních firem.

Literatura

TypAutorNázevMísto vydáníNakladatelRokISBNZEJLER, N. -- POULFELT, F. -- CZERNIAWSKA, F.Managing the knowledge-intensive firm.London:Routledge, 2011.978-0-415-67802-5ZCZERNIAWSKA, F.The trusted firm : how consulting firms build successful client relationships.Chichester:John Wiley & Sons, 2007.978-0-470-02717-2

Požadavky

žádné

Garant

doc. Ing. Jiří Hnilica, Ph.D.

Vyučující

doc. Ing. Jiří Hnilica, Ph.D.