Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Projektový management - simulace (anglicky) (3MA533)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu 3MA533 - Projektový management - simulace (anglicky), Fakulta podnikohospodářská, Vysoká škola ekonomická v Praze (VŠE).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Teoretické základy potřebné k vybudování nezbytného kritického myšlení a porozumění, nutné pro praktickou aplikaci, které zahrnují níže uvedená témata. Student se seznámí s aktuální teorií a rámci pomocí intenzivní případové studie.Praktická aplikace obsahuje situační analýzu založenou na případové studii a akčním výzkumu. Tento segment je rozšířen pomocí videí, „hands-on“praxe, a skutečnou simulací projektu.Díky použití případové studie, praktických ukázek a diskuze se studenti ponoří do každé z následujících oblastí:- základy projektového managementu;- životní cykly projektu;- případová studie s kompletními zdokumentovanými vstupy a výstupy;- kompetence projektového manažera a týmu, dovednosti, role a odpovědnost.

Získané způsobilosti

Po úspěšném absolvování kurzu budou studenti schopni:- pochopit a aplikovat základní pojmy ve vztahu k životnímu cyklu každého projektu;- pochopit další součásti projektu;- pochopit systémový vztah mezi znalostmi projektového managementu, procesy a kompetencemi bez ohledu na zvolenou metodiku projektu.

Literatura

TypAutorNázevMísto vydáníNakladatelRokISBNZLONGMAN, A. -- MULLINS, J.The rational project manager : a thinking team's guide to getting work done.Hoboken:John Wiley & Sons, 2005.0-471-72146-8DBrunet-Thornton, R. (2015) Study Guide and Workbook to Accompany 3MA533. Praha:VŠE

Požadavky

žádné

Garant

Richard Brunet-Thornton, Doctor of Philosophy

Vyučující

Richard Brunet-Thornton, Doctor of Philosophy