Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Projektová praxe (3MA535)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu 3MA535 - Projektová praxe, Fakulta podnikohospodářská, Vysoká škola ekonomická v Praze (VŠE).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Spolupráce s firmou a týmová práce na firemním projektu přinese studentovi jedinečnou zkušenost. V průběhu praxe student aplikuje získané teoretické poznatky z předchozího studia předmětů zaměřených na projektové řízení. Na závěr předmětu získá student vyhodnocení své práce firmou. Předmět vytváří propojení mezi teoretickým studiem a budoucím zapojením do odborné činnosti v praxi.

Získané způsobilosti

Po úspěšném absolvování budou studenti schopni:- charakterizovat projektové řízení v dané organizaci,- aplikovat teoretické a metodické poznatky na konkrétním projektu v praxi,- posoudit využití koncepcí, standardů, metod a nástrojů projektového řízení,- posoudit klíčové faktory úspěchu projektu,- navrhovat řešení v jednotlivých fázích řízení konkrétního projektu,- řešit úkoly zadané při projektovém řízení v praxi,- zapojit se do práce projektového týmu a být jeho platným členem,- rozvinout kompetence pro projektové řízení,- vyhodnotit své zapojení do projektu (lessons learned),- zpracovat a obhájit závěrečnou zprávu z projektové praxe,- vyhodnotit svůj podíl při přípravě, plánování a realizaci konkrétního projektu v praxi.

Literatura

TypAutorNázevMísto vydáníNakladatelRokISBNZBARKER, S. -- COLE, R.Projektový management pro praxi.Praha:Grada, 2009.978-80-247-2838-4DPERNAL, E.Taktně, profesionálně, elegantně : pravidla jednání a vystupování v obchodním a společenském styku.Praha:Ekopress, 2001.80-86119-35-1DŠPAČEK, L.Malá kniha etikety pro firmu a úřad.Praha:Mladá fronta, 2010.978-80-204-2253-8DSTEVEN, K. R. What to Ask the Person in the Mirror: Critical Questions for Becoming a More Effective Leader and Reaching Your Potential. 2011. ISBN 978-1422170014 (základní)DWATKINS, M. The First 90 Days: Critical Success Strategies for New Leaders at All Levels. 2003. ISBN 978-1591391104.

Požadavky

Před nástupem na projektovou praxi studenti obdrží další bližší informace.

Garant

Ing. Helena Hrůzová, CSc.

Vyučující

Ing. Helena Hrůzová, CSc.