Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Chování spotřebitele (anglicky) (3MG622)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu 3MG622 - Chování spotřebitele (anglicky), Fakulta podnikohospodářská, Vysoká škola ekonomická v Praze (VŠE).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Kurz aplikuje znalosti několika disciplín a jeho účelem je popis, interpretace a předpověď reakcí spotřebitele – jeho chování, myšlení a cítění. Zabývá se možností zachycení a poznání vlivů, které se promítají v chování spotřebitele. Kurz je určen pro studenty, kteří zvažují uplatnění v oblasti marketingu.

Získané způsobilosti

Po úspěšném absolvování budou studenti schopni umět:- vysvětlit psychologické vzorce, které způsobují a modifikují kupní rozhodování v závislosti na určitém výrobku či službě;- vysvětlit rozdíly a podobnosti kupního rozhodování domácnosti oproti organizaci, stejně jako rozdíly a podobnosti kupního rozhodování jedince oproti skupině;- reagovat na rozdíly v kupním chování kulturně odlišných trhů;- popsat prodej výrobků a služeb kulturám a subkulturám v duchu „think global, act local“.

Literatura

TypAutorNázevMísto vydáníNakladatelRokISBNZSOLOMON, M R.Consumer behaviour : buying, having, and being.Upper Saddle River:Prentice-Hall, 2011.978-0-13-611092-7ZSOLOMON, M R.Consumer behaviour : a European perspective.Harlow:Prentice Hall, 2010.978-0-273-71726-3ZASSAEL, H.Consumer Behavior and Marketing Action.Boston:PWS.KentPublishing Company, 1992.ZSCHIFFMAN, L G. -- KANUK, L L. -- WISENBLIT, J.Consumer behavior.Boston:Pearson Prentice Hall, 2010.978-0-13-700670-0DAssael, Henry (2004): Consumer Behavior - A Strategic Approach, Boston, MA:

Požadavky

žádné

Garant

doc. Ing. Jan Koudelka, CSc.

Vyučující

doc. Ing. Jan Koudelka, CSc.