Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Cross Cultural Business Negotiations (IP_366)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu IP_366 - Cross Cultural Business Negotiations, Vysoká škola ekonomická v Praze (VŠE).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Přednášky a semináře:1. Prověrka sebehodnocení. Negociační proces.2. Rozvoj negociačních strategií: žádané versus kreativní hodnoty.3. Role ceny v negociacích a jak naložit s námitkami.4. Telefonická jednání, jednání přes internet.5. Negociace mezi kulturami (národními, profesionálními a institucionálními).6. Rozvoj korporátních negociačních kapacit / řízení negociačního týmu.

Získané způsobilosti

Po úspěšném absolvování budou studenti schopni:uzavřít obchodní jednání v globálním měřítku;jednat s partnery, kteří mají jiný původ a zkušenosti;jednat s lehkostí a jemností, ať jsou kdekoliv;nahlédnout do jemných aspektů jednání a posoudit, jak nakládat s delikátními záležitostmi, které mohou ovlivnit slibný obchod.

Literatura

TypAutorNázevMísto vydáníNakladatelRokISBNDCellich, C. (2011): Practical solutions to Global business negotiations, Business Expert Press, LLC, New York. ISBN 1606492497

Požadavky

Přítomnost všechny dny kurzu

Garant

doc. Ing. Ludmila Štěrbová, CSc.

Vyučující

doc. Ing. Ludmila Štěrbová, CSc.