Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět International Corporate Finance (IP_457)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu IP_457 - International Corporate Finance, Vysoká škola ekonomická v Praze (VŠE).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1.Časová hodnota peněz (dotace 2/2)2.přesun řádku tabulky ve směru šipky Úrokové sazby a mezinárodní trhy obligací (dotace 2/2)3.Mezinárodní akciové trhy (dotace 2/2)4.Technická analýza (dotace 2/2)5.Teorie portfolia (dotace 2/2)6.Řízení finančních toků v mezinárodním prostředí (dotace 4/4)7.Oceňování finančních opcí (dotace 2/2)8.Přímka trhu cenných papírů; model oceňování kapitálových aktiv (dotace 2/2)9.Investiční kritéria (dotace 2/2)10.Náklady kapitálu (dotace 2/2)11.přesun řádku tabulky ve směru šipky Případové studie a skupinové projekty (dotace 4/4)

Získané způsobilosti

Po úspěšném absolvování budou studenti schopni:- efektivně řídit finanční toky ve společnostech s mezinárodní působností;- aplikovat základní nástroje technické analýzy na mezinárodních finančních trzích;- vytvářet, vyhodnocovat a restrukturalizovat investiční portfolia s důrazem na aspekt měnové diverzifikace;- ohodnocovat základní instrumenty mezinárodních finančních trhů s ohledem na jejich potenciální rizika a náklady financování;- vyhodnocovat mezinárodní investiční příležitosti v širších souvislostech.

Literatura

TypAutorNázevMísto vydáníNakladatelRokISBNZROSS, S A. -- WESTERFIELD, R. -- JORDAN, B D.Fundamentals of corporate finance.New York:McGraw-Hill/Irwin, 2010.978-0-07-338239-5ZEITEMAN, D K. -- STONEHILL, A I. -- MOFFETT, M H.Multinational business finance.Boston:Prentice Hall, 2010.978-0-13-609668-9

Požadavky

žádné

Garant

doc. Ing. Josef Taušer, Ph.D.

Vyučující

doc. Ing. Josef Taušer, Ph.D.