Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diploma Thesis Seminar (IP_DS)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu IP_DS - Diploma Thesis Seminar, Vysoká škola ekonomická v Praze (VŠE).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Cíl diplomové práce a dílčí cíle kapitol (dotace 0/5) a. Cíl práce a výzkumná otázka b. Dílčí cíle a struktura práce c. Osnova diplomové práce 2. Formální a metodické požadavky na diplomové práce (dotace 0/5) a. Formální úprava a styl práce b. Pokročilé metody práce c. Citace literatury a vhodné zdroje 3. Projekt diplomové práce a rešerše literatury (dotace 0/3) a. Požadavky na projekt diplomové práce b. Konkrétní rozpracování obsahu kapitol c. Konkretizace literatury a zdrojů dat

Získané způsobilosti

Po úspěšném absolvování budou studenti: - disponovat podrobným projektem své diplomové práce a jejím konečným zadáním v ISIS, - mít zformulovaný cíl práce včetně dílčích cílů vedoucích k jeho naplnění a z nich vyplývající osnovu práce, - na základě provedené rešerše relevantní literatury a zdrojů budou mít jasnější představu o možnosti naplnění cíle i potřebných metodách, - mít znalosti potřebné ke zpracování diplomové práce tak, aby tato splňovala požadavky, kladené na tento typ prací.

Literatura

DenOd-doMístnostVyučujícíTypČetnostKapacitaPoznámkaPátek11:00-12:30RB 539anení určenCvičeníKaždý týden40The students must be regularly in touch with the supervisor and fulfil the requirements of the course. Time table is irregular.

Požadavky

žádné

Garant

doc. Ing. Ludmila Štěrbová, CSc.

Vyučující

doc. Ing. Karel Brůna, Ph.D.Ing. Petr Král, Ph.D.Ing. Zuzana Křečková Kroupová, M.A., Ph.D.Ing. Markéta Lhotáková, Ph.D.Ing. PhDr. Antonín Pavlíček, Ph.D.doc. Ing. Ludmila Štěrbová, CSc.doc. Ing. Josef Taušer, Ph.D.Ing. Pavel Žamberský, Ph.D.