Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Účast na fakultním doktorandském workshopu (55F902)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu 55F902 - Účast na fakultním doktorandském workshopu, Národohospodářská fakulta, Vysoká škola ekonomická v Praze (VŠE).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Účast na Research Seminar Series (RSS), které jsou organizovány na fakultní úrovni. Aktivní účast v diskusi. Součástí RSS je každoroční prezentace na téma „Jak psát ekonomické papery“, která je pro studenty prvního ročníku doktorského studia povinná. Úspěšné absolvování předmětu je ohodnoceno 8 kredity.

Získané způsobilosti

Po absolvování kurzu budou studenti schopni vystupovat v odborné diskuzi a zpracovat krátký posudek v otevřeném peer-review mechanismu.

Literatura

TypAutorNázevMísto vydáníNakladatelRokISBNDSTRUNK, W. -- WHITE, E B.The elements of style.Boston:Allyn and Bacon, 1999.0-205-30902-XDD. McClosky, Economical Writing, 1999DJ. H. Cochrane, Writing Tips for Ph. D. Students, 2005DWilliams, J. M., Bizup, J, Style: Lessons in Clarity and Grace (11th edition), 2013

Požadavky

žádné

Garant

Mgr. Ing. Miroslav Zajíček, Ph.D., M.A.

Vyučující

doc. Ing. Jan Čadil, Ph.D.Mgr. Ing. Miroslav Zajíček, Ph.D., M.A.