Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Internetová žurnalistika (5HP436)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu 5HP436 - Internetová žurnalistika, Národohospodářská fakulta, Vysoká škola ekonomická v Praze (VŠE).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Úvod, zpravodajství na českém internetu.2. Specifika internetové žurnalistiky I.3. Specifika internetové žurnalistiky II, prezentace mapy serveru.4. Práce s textem pro různé moduly.5. Informace v reálném čase, online reportáž.6. Ekonomická témata na internetu.7. Ekonomická témata na internetu II.8. Beseda na dané téma s hostem.9. Ekonomický model zpravodajského serveru.10. Co je to blog?.11. Praktická práce na blogu I.12. Praktická práce na blogu II.13. Prezentace výsledků vlastní práce.

Získané způsobilosti

Po úspěšném absolvování budou studenti schopni - vysvětlit podstatu internetového zpravodajství;- odlišit způsob tvorby internetového a tradičního zpravodajství;- vytvořit ekonomický článek, který splňuje všechna kritéria internetového zpravodajství;- vytvořit vlastní blog.

Literatura

TypAutorNázevMísto vydáníNakladatelRokISBNDŽádná literatura není předepsána. No specific reading required.

Požadavky

žádné

Garant

Ing. Marek Roll

Vyučující

Ing. Marek Roll