Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Vodní záchrana (TVSVOD)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu TVSVOD - Vodní záchrana, Vysoká škola ekonomická v Praze (VŠE).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1) Pomoc unavenému plavci2) Záchrana aktivně se topícího člověka3) Záchrana pasivně se topícího člověka4)Prvotní péče5)Nádechové potápění6)Používání potapěčského ABC

Získané způsobilosti

Po úspěšném absolvování budou studenti schopni poskytnout adekvátní pomoc unavenému plavci, aktivně a pasivně tonoucímu člověku. Zdokonalí se v používání masky, šnorchlu, ploutví a pohybu pod vodou.

Literatura

DenOd-doMístnostVyučujícíTypČetnostKapacitaPoznámkaPátek09:00-10:00Podolí (FO)není určenCvičeníKaždý týden0Vodní záchrana 001 zápočtovaná M+ŽVstupní požadavky:Uplavat volným stylem 200 m(z toho prvních 100 m v čase do 2:00 minut, test bude proveden na první hodině). Mít vlastní potápěcí masku, šnorchl a ploutve s pevnou patou.Pátek10:00-11:00Podolí (FO)není určenCvičeníKaždý týden0Vodní záchrana 002 zápočtovaná M+ŽVstupní požadavky:Uplavat volným stylem 200 m(z toho prvních 100 m v čase do 2:00 minut, test bude proveden na první hodině). Mít vlastní potápěcí masku, šnorchl a ploutve s pevnou patou.

Požadavky

Uplavat volným stylem 200 m (z toho prvních 100 m v čase do 2:00 minut, test bude proveden na první hodině) Mít vlastní potápěcí masku, šnorchl a ploutve s pevnou patou (vše bude vysvětleno na první hodině).

Garant

Mgr. Pavel Dvořák

Vyučující

Mgr. Pavel Dvořák